2016-12-02 08:04:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Új kihívás elé állítják

Napi horoszkóp december 2-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Most az új dolgoknak nincs esélyük a sikerre. A meglévő feladataival viszont gyorsan végez, és ez örömmel tölti el. Egy délután találkozó jó eredménnyel zárul.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Váratlanul nyilvánvalóvá válik, hogy valaki vonzódik önhöz, esetleg nyíltan szerelmet vall az illető. Lehet egy megérzése is, hogy hogyan tudna több pénzhez jutni. Keressen segítőket az ötlet magvalósításához!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nagyfokú tudatosságot igényel ma, hogy el tudja kerülni a konfliktusokat. Ha hagyja, hogy magukkal ragadják az indulatai, akkor nagy veszekedés robbanhat ki az otthonában, vagy a munkahelyén. Jobb, ha ma szó nélkül hagyja, ami bosszantja.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Vénusz közelít a Plútóhoz a Bak jegyében. Főzzön valami finomat, és várja ezzel a kedvesét – nagyon fogja értékelni a kedvességét. Ha ön éppen egyedülálló, akkor ma egy társkereső oldalon keltheti fel valaki az érdeklődését.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Mondja le az esti programját, mert most leginkább nyugalomra lenne szüksége, nem zajos társaságra. Az lemúlt napok nagy erőfeszítést igényeltek öntől, és ha nem vigyáz, akkor gyorsan ledöntheti a lábáról egy betegség. A rendszeres és egészséges étkezésre is jobban oda kellene figyelnie.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A bolygók a legjobb helyzetben vannak, önnek pedig nagyszerű élményekben lehet része. Szerencséje lesz a szerelemben, legyen az akár kibékülés, akár egy új kapcsolat. Hagyja magát meglepni!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. A fontos dolgokat vagy intézze el még délelőtt, vagy tolja át inkább a jövő hétre. Az estét töltse édes kettesben a kedvesével.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Próbáljon meg jobban figyelni arra, hogy mit szeretne a párja. Ön is rá fog ébredni arra, hogy mennyire összeillenek. A mai napon végre pontot tehet egy régóta húzódó kényes konfliktusra is. Ha valakinek kölcsönadott korábban, most rendezheti az illető a tartozását.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sok lehetőséget kap arra, hogy nyugalom legyen az életében. Megoldásokat találhat. Ám türelemre van szüksége, és sok nyugalomra. A pihenést akár már ma este is elkezdhetné.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Három bolygó is áll a Bak jegyében, nagyszerű napnak néz elébe, sok élményben lesz része. A stresszt viszont ma nehezebben viseli el, mint máskor. Ha napközben nem teheti, akkor legalább este kapcsolódjon ki egy kicsit.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kiemelkedő napra számíthat a karrierje szempontjából. Talán a munkahelyén kap új kihívást, de az is lehet, hogy egy nagyon kedvező állásajánlatba botlik. A hétvégén lesz ideje átgondolni a dolgokat!

Halak: II. 19. - III. 20.
Egyedül vág bele egy terve megvalósításába, nem egyeztet a kollégákkal, vagy a családtagjaival a dologról. Menet közben azonban kiderül, hogy nem bírja egyedül a munkát, segítségre van szüksége. Vallja be őszintén, hogy túlvállalta magát, akkor segíteni fognak a többiek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: